Et glimt af hvidvinsfremstilling
Et glimt af hvidvinsfremstilling

Et glimt af hvidvinsfremstilling

Riesling-vinene, der er kendt som de mest populære sorter af hvidvin i verden, har bestemt gjort deres navn kendt. Der er mennesker over hele landet, der drikker Riesling-vine, og når du først lærer mere om dem eller gør brug af dem selv, er det ikke så svært at se hvorfor.

Problemet med at træne din lugteevne er, at der ikke findes nok ord til at beskrive enhver stank. For at træne din næse bruger du sproget vine fra Spanien til at binde hver lugt til noget. Derfor bruger vinsmagere ord som blomstret, egetræ og cassis. Øv dig i at lugte forskellige slags vine og navngive hver aroma, som en person opdager. Uanset om det er frugtagtigt eller ej, så vælg de mange forskellige typer af frugtdufte, der er til stede.

Med erfaring kan du lære at undersøge en vin ud fra dens smag, lugt og farve til, hvad du ikke behøver at stole på en etiket fortæller dig. Vinen i sig selv vil give dig hele sin historie. Det er virkelig sandt, og ikke en myte, at mange af de store vinsmagere er ude af stand til kun at fortælle, fra hvilken vingård vinen kommer fra, men året såvel som den del af denne vingård, druen blev dyrket.

Brug dit smageark til at huske, om hele indtrykket ville være, at du kan lide eller ikke kan lide vinen, og en persons ville købe den igen. Annoncering kan ikke lide det, du vil sandsynligvis ikke nyde det i jorden. Hvis du kan lide det, er det faktisk sjovt at smage det igen for at opdage, hvad du smager denne gang.

For røde vine række indlysende masser af gode valg, og her er min top to. For det første er Malbecs fra Argentina og Chile fremragende valg. Er en fremragende billig, lækker og komplementerer en bøf meget godt, selvom den normalt også er meget god alene. Og næsten alt fra Spanien rocker i disse dage med en masse variation under 10 til 15 dollars.

Denne helt sikkert frugtige vin, som udsender den rige og søde smag. Den kan blandes med garvesyrevine, da dens søde smag vil komplementere de stærke. Det blander smagen og giver folk den bedste smag. Det kan tages med alle typer retter. Den er perfekt til rødt kød, bøffer sammen med andre kødfulde skiver. Det gør en stærk smag mildere, så man kan få perfekt oplevelse med at tage deres mad eller andre slags vine.

Intensitet af smag. lys, m-, m, m+, tilsyneladende. Dette er en vigtig læsning, der har at gøre med tørekstraktindholdet i vinen. Det vil sige de tørre dele til væskeanfaldet. I et dårligt år for eksempel, under utilstrækkelig phenolisk modenhed, vil vinen aldrig have en stor smagsintensitet, for din smag vil uden tvivl blive fortyndet af meget regn og lidt solskin.

Så tag dine ledige penge eller kasser dine tabte aktier og invester i fine vine, især Bordeaux-årgang. Uden moms, ingen kapitalgevinstskat, ureguleret med FSA inklusive en vækstkurve, der er recessionssikker, er der noget andet at spørge om, hvad der kunne være den perfekte investering? Forkæl pungen med en besiddelse, der ikke ved andre steder at tage hen end op i omkostninger. Men bliv ikke så revet med. Efterlad noget til paletten. Og i tilfælde af at vinværdierne falder ned fra klippen, hvor usandsynligt det end er, kan du drikke det.