Κομψές θήκες για iPhone από Designer
Κομψές θήκες για iPhone από Designer

Κομψές θήκες για iPhone από Designer

Κάνατε πρόσφατα μια αγορά Apple iPhone! Ωστόσο, η βλάβη μπορεί να συμβεί εξαιρετικά γρήγορα. Κατά συνέπεια, πρέπει να διαφυλαχθεί.

Για αυτό είναι απαραίτητη μια ΑΞΕΣΟΥΑΡ iPHONE 13 PRO. Παρά το γεγονός ότι το iPhone είναι ακόμα σχετικά νέο, δεν υπάρχουν πολλές θήκες εξαιρετικής ποιότητας. Κυμαίνονται από μοντέρνα έως πρακτικά. Μερικά εξαιρετικά υποκατάστατα για τα επώνυμα καλύμματα iPhone παρατίθενται παρακάτω:

Δερμάτινη θήκη για iPhone

Κυκλοφορούν νέες δερμάτινες θήκες που προσφέρουν τόσο εξαιρετική προστασία όσο και στυλ. Οι χρήστες iPhone χρησιμοποιούν συχνά δερμάτινες θήκες.

Σύμφωνα με τη νέα θήκη Orion, συμπληρώνει τέλεια το iPhone σας. Έχει ένα απλό, επίμηκες σχήμα με μια γλωττίδα που μπορείτε να προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στο iPhone σας. Έχει σχέδιο που διευκολύνει την αφαίρεση του iPhone από το κάλυμμα. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε από 9 αποχρώσεις εκτός από το μαύρο, συμπεριλαμβανομένου του ροζ, του λευκού και του πράσινου.

Το HipCase προσφέρει μια στιβαρή δερμάτινη θήκη σε στυλ θήκης για το iPhone, αν προτιμάτε κάτι με μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Διαθέτει οπές κοπής και αναδιπλούμενο επάνω μέρος. Μπορείτε να το στερεώσετε εύκολα στη ζώνη σας ή στην τσέπη της τσάντας σας γιατί είναι οριζόντια. Είναι αρκετά ανθεκτικό αλλά διατίθεται μόνο σε μαύρο χρώμα.

Μαλακή πολυκαρβονική θήκη για iPhone

Ένας ισχυρός τύπος πλαστικού που μπορεί να ανεχθεί τη θερμότητα και την κρούση είναι το πολυανθρακικό. Κατασκευάζουν εκπληκτικό υλικό κάλυψης iPhone. Ένα φανταστικό κάλυμμα iPhone από πολυανθρακικό της Cozip είναι εξαιρετικά κομψό και λεπτό. Με οπές για το φακό της κάμερας, έλεγχο έντασης και υποδοχή ακουστικών και ελαστικό άγγιγμα που αποτρέπει την ακούσια ολίσθηση, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ενώ βρίσκεται στη θήκη. Έρχεται σε αποχρώσεις μαύρο, ασημί, λευκό, ροζ και κόκκινο.

Θήκη iPhone σιλικόνης

Το iPhone έχει πλέον καλύμματα σιλικόνης που είναι παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται για το iPod. Οι θήκες από σιλικόνη είναι εύκολο να πιαστούν και προσφέρουν καλή προστασία κοπής. Η Marware δημιουργεί ένα όμορφο κάλυμμα σιλικόνης για το iPhone που κρύβει το πίσω μέρος ενώ αφήνει την οθόνη πλήρως χρησιμοποιήσιμη. Η θήκη συνοδεύεται από ειδικό προστατευτικό οθόνης μεμβράνης που αποτρέπει τα κοψίματα. Υπάρχουν τρεις χρωματικές επιλογές για αυτήν την θήκη: μαύρο, καθαρό και ροζ.

Αγοράσατε πρόσφατα ένα νέο iPhone. Ωστόσο, πρέπει να το προστατέψετε από απρόβλεπτες πτώσεις, γρατσουνιές και ζημιές. Απαιτείται μια ωραία αγορά ΑΞΕΣΟΥΑΡ iPHONE 13 PRO για αυτό.

Παρά το γεγονός ότι το iPhone είναι ακόμα σχετικά νέο, δεν υπάρχουν πολλά εξαιρετικά καλύμματα iPhone στην αγορά αυτή τη στιγμή. Αυτά τα καλύμματα Apple iPhone κυμαίνονται από εκλεπτυσμένα και κομψά έως σύγχρονα και σύγχρονα.

Παρόλο που υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προστατευτικά καλύμματα iPhone, η θήκη iPhone σάς δίνει πλήρη έλεγχο της αλληλεπίδρασης με τον χρήστη και σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τα κουμπιά έντασης ήχου, την οθόνη αφής και τις λειτουργίες της κάμερας. Συχνά έχουν ένα όμορφο, κομψό, αδιάβροχο κάλυμμα 4,81″ x 2,675″ x,76″ που προστατεύει το iPhone από πιθανά επικίνδυνα σενάρια. Η θήκη iPhone Defender είναι πολύ καλή στην προστασία από τη βροχή ή το ελαφρύ ψιλόβροχο, ενώ δεν είναι εντελώς αδιάβροχο. Δεν χρειάζεται να βγάλετε το iPhone σας από τη θήκη εάν ταξιδεύετε και το μεταφέρετε. Το Defender είναι πρακτικό, προστατεύει το iPhone σας όταν σας πιέζει ο χρόνος και συνοδεύεται από θήκη και κλιπ.

Το κάλυμμα είναι συμβατό με μια σειρά από δημοφιλή μοντέλα Apple iPhone, συμπεριλαμβανομένων των 4GB, 8GB και ογκωδών παραλλαγών 16GB. Άλλες θήκες iPhone θωρακίζουν τη συσκευή ενώ αποτρέπουν την αλληλεπίδραση και παρέχουν πλήρη πρόσβαση στη διεπαφή αφής μέσω μιας αυθεντικής μεμβράνης οθόνης αφής. Μια θήκη iPhone έχει συνήθως τρία επίπεδα προστασίας. Τα προστατευτικά καλύμματα χρησιμεύουν ως προστατευτικό φράγμα, περικλείοντας το iPhone είτε χρησιμοποιείται είτε όχι. Η σιλικόνη χρησιμοποιείται για το εξωτερικό περίβλημα, το οποίο είναι τέλειο για την προστασία του iPhone από όλα τα χτυπήματα και τις πτώσεις.